Aviator Слот

Aviator Слот

Aviator Слот
4.8/5 (4 Votes)
Играй с истински пари
Играй Безплатно
Играна: 17 пъти
Refresh
Още безплатни казино игри
No games ware found...
Aviator Слот
Тип:Crash Games
Софтуер:Spribe
Минимален залог:0.10
Максимален залог:100
Прогресив:Не
Уайлд Символ:Не
Скатер Символ:Не
Автомачини завъртания:Да
Умножаване:Да
Бонус Игра:Да
RTP:97%
Година:2021

Aviator е нов тип игра на слот машина, която извежда хазартното изживяване на съвсем ново ниво. Aviator използва иновативен формат, наречен Curve Crash mechanic, за да осигури завладяващо изживяване за играчите. Играта е социална мултиплейър игра, която позволява на играчите да създадат свой собствен летец и да се присъединят към общността.

Aviator Game Preview

Тази игра не е това, което бихте нарекли типична. Няма барабани, печеливши линии или символи; това е хазартна игра с проста концепция: самолет излита с нарастващ коефициент. Коефициентът започва от 1x и може да нараства до безкрайност, осигурявайки солиден потенциал за печалба. Можете да изтеглите по-рано, но рискувате да загубите огромни потенциални награди, ако го направите. Ако го направите, вашият залог ще бъде умножен по коефициента на самолета; в противен случай губите. Тази абсолютна простота играе върху човешките инстинкти и кара играчите да се справят с дилема: теглете рано и рискувайте да загубите огромни потенциални награди

Как да играем Авиатор?

  • Чатът в играта е инструмент, който ви позволява да взаимодействате с други играчи, докато играете. Можете да се сприятелявате, да обменяте шеги и дори да споделяте статистика за последния си кръг.
  • Лентата отляво показва колко играчи са пуснали в рунда и колко са заложили.
  • Разгледайте класацията, за да видите колко големи са вашите парични печалби и множители в сравнение с други играчи.
  • Ние предлагаме безплатни залози в промоции или раздаване, за да ви дадем шанс да тествате нашата услуга.
  • Може често да получавате безплатни залагания към чата. Просто щракнете върху бутона „искане“, за да ги поискате!
  • Турнирите Aviarace ви дават възможност да печелите бонус точки, докато играете в нормалната игра. Тези точки ви помагат да получите по-добър живот, когато състезанието приключи. Най-добрите играчи получават повече парични награди, безплатни залози и други специални награди.

Aviator Плюсове и Минуси

Aviator е уникална игра с увлекателни функции, усещане за състезание и нови изживявания за всички играчи. Ако обичате да поемате рискове, докато се забавлявате с други играчи в чата, не трябва да отивате никъде по-далеч.

Позитиви
  • Иновативен формат за срив на крива
  • Социални характеристики
  • Прост и честен геймплей
Негативи
  • По-скоро няма негативи

Играй Aviator Слот в тези казина