Бук Оф Ра

Бук Оф Ра

Бук Оф Ра
4.3/5 (4 Votes)
Играй с истински пари
Играй Безплатно
Играна: 109 пъти
Refresh
Бук Оф Ра
Тип:Видео Слот
Софтуер:Novomatic
Печеливши Линии:9
Колони:5
Минимален залог на линия:1
Максимален залог на линия:200
Минимален залог:0.02
Максимален залог:5
Прогресив:Не
Уайлд Символ:Да
Скатер Символ:Да
Автомачини завъртания:Да
Умножаване:Не
Бонус Игра:Да
RTP:96%
Година:2004

Book of Ra Ротативка

The Book of Ra е една от най-популярните игри на Novomatic, издавани някога. Всъщност тя все още е толкова популярна, че оттогава насам са пуснати множество версии на играта. Ако търсите начин да играете тази игра онлайн, ще се радвате да разберете, че има няколко различни места, където можете да го направите. Ще разгледаме някои от тези възможности и ще ви помогнем да решите коя от тях е най-добра за вас!

Как се играе Book of Ra

За да играете Book of Ra, ще имате специална функция, която представлява бонус символ. Този символ може да замени всички останали символи, за да помогне за завършването на печеливши комбинации. В тази игра ще откриете и символ Scatter. Скатер символът е представен от книга и може да ви донесе печалба, когато получите поне три съвпадащи символа на активна печеливша линия. Когато уцелите три или повече Scatter символа, получавате десет безплатни завъртания, в които всички награди се удвояват!

Следващата стъпка е да изберете колко пари искате да заложите на всяка печеливша линия – от 1 цент до 100 цента на линия. След като направите това, кликнете върху „Стартирай играта“ и наблюдавайте как барабаните се въртят и спират на произволни позиции!

Печалби от символа Book of Ra

Символът Book of Ra е Scatter и се изплаща във всяка позиция на барабаните. Печалбата за 3 или повече символа Book of Ra е 10 безплатни завъртания и можете да избирате дали да продължите със същата сума на залога, или да я увеличите с 1x. Можете да получите до 100-кратен множител, докато играете в кръга с безплатни завъртания. Освен това по време на тази функция имате допълнителна бонус игра, в която може да спечелите до 10 безплатни завъртания с множител 2х!

Разширяващи се уайлд и скатер символи

Когато видите уайлд символ, той може да замени всеки друг символ в избраната от вас слот игра. Не е задължително да е на активна печеливша линия и все пак ще ви донесе печалба.

Символите Scatter са специални, защото се появяват навсякъде на екрана и не е необходимо да са подравнени с определен модел или комбинация от символи. Те също така задействат бонус кръгове и безплатни завъртания в зависимост от това колко от тях се появяват едновременно.

Разширяващите се уайлд символи са тези, които получавате, когато скатер символ се появи в комбинация с разширяващ се уайлд символ. Разширяващите се уайлд символи се разширяват навън от мястото, където се появят на барабаните, докато изчезнат всички (или поне докато барабаните спрат да се въртят).

Безплатни завъртания

Безплатните завъртания са начин да получите бонус рундове, без да се налага да използвате собствени пари. Те могат да бъдат спечелени по няколко начина, включително чрез получаване на три или повече Scatter символа навсякъде по барабаните и чрез получаване на три или повече бонус символа навсякъде по барабаните. Безплатни завъртания се получават и когато получите пет или повече уайлд символа навсякъде по барабаните.

Функцията за безплатни завъртания се активира, ако по време на редовна игра уцелите поне 3 скатера. Ще бъдете възнаградени с 10 безплатни игри, които можете да играете с 1 монета на линия (1 монета = 1 символ) или с 2 монети на линия (2 монети = 2 символа). Колкото по-висок е залогът Ви, толкова по-голям е шансът да спечелите голяма сума! Запомнете: играта с високи залози ще ви помогне да увеличите шансовете си за големи печалби!

Често задавани въпроси относно Book of Ra?

Кой е производителят на Book of Ra?

Софтуерът на играта е разработен от Novomatic.

С колко линии разполага слотът Book of Ra?

Ротативката има 10 линии.

С колко колони разполага ротативката Book of Ra?

Слота разполага с 5 колони.

Каква е възвръщаемостта на играча (RTP)?

Възвръщаемостта на играча е 96%.

Каква е темата на слота?

Темата е Египет.

Какъв е минималния залог на линия?

Можете да заложите на Book of Ra е 1.

Какъв е максималния залог на линия?

Максималния залог е 200.

Играй Бук Оф Ра в тези казина