Book of Dead Слот

Book of Dead Слот

Book of Dead Слот
4.0/5 (3 Votes)
Играй с истински пари
Играй Безплатно
Играна: 2 пъти
Refresh
Book of Dead Слот
Тип:Видео Слот
Софтуер:Play'n GO
Печеливши Линии:10
Колони:5
Минимален залог на линия:1
Максимален залог на линия:5
Минимален залог:0.01
Максимален залог:2
Прогресив:Не
Уайлд Символ:Да
Скатер Символ:Да
Автомачини завъртания:Да
Умножаване:Да
Бонус Игра:Не
RTP:96.21%
Година:2016

Book of Dead Ротативка

Book of Dead е слот игра на Play’n GO, която предлага египетска тематика и интересни печалби. Ако желаете да се потопите в древен египет докато завъртате слотовете това е играта!

ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА

Играта разполага с 5 барабана с 10 печеливши линии, на които могат да се появят различни комбинации от едни и същи символи. В началото трябва да направите залог, като кликнете върху желания брой линии и монети. Минималната сума за всяка печеливша линия е 1 монета, а максималната е 5.

Можете да зададете стойност на монетата в диапазона от 0,10 до 1 с едно кликване на бутон. За да започнете, натиснете бутон „SPIN“. Барабаните ще започнат да се въртят, ако на тях има една или повече печеливши линии с 2-5 съвпадащи символа; ако това е така, можете да спечелите! За да добавите вълнение към играта, предлагаме специален бутон „Autoplay“, който ще завърти трите барабана на всеки пет секунди.

СИМВОЛИ В ИГРАТА BOOK OF DEAD

Символите в тази игра са много интересни и имат връзка с Древен Египет. Наред със стандартните символи, изброени по-долу, ще откриете и специални символи, които могат да доведат до печалби, както и до безплатни завъртания!

За да изясним нещата допълнително, ето повече информация за символите в тази слот машина: Търсач на съкровища, Фараон, Анубис, Феникс, A, K, Q, J, 10.

Scatter символ.

Той представлява „Книгата на мъртвите“ и може да замени всеки друг символ, за да образува печеливша комбинация. Ако се появи три пъти на екрана, ще получите две монети плюс десет безплатни завъртания, от които можете да спечелите допълнителни награди.

КАКЪВ Е RTP ПРОЦЕНТЪТ

Една от причините за популярността на Book of Dead е нейният рейтинг RTP (възвръщаемост на играча): 96,21%, което означава, че играчите получават чести печалби, когато играят играта.

ПЕЧЕЛИВШИТЕ ЛИНИИ

Тази слот игра има 10 печеливши линии, които са разположени хоризонтално, V-образно, зигзагообразно и др. За да видите как са подредени линиите под всеки символ, просто кликнете върху ‘Paytable’, за да видите графика с позицията на всяка линия в рамките на конкретната настройка.Можете също така да залагате на няколко линии, като кликнете върху бутоните плюс и минус в долната част на екрана до полето „Линии“.

Бонус в BOOK OF DEAD

В тази слот игра има две бонусни функции: множител и безплатни завъртания. Ако активирате някоя от тях, вероятно ще спечелите значителни печалби! Този бонус добавя допълнително ниво на печалба. Когато слот играта ви покаже печеливша линия от символи, тя ще ви даде възможност да заложите печалбата си. Натискането на бутона „Gamble“ ще ви отведе до друг екран, на който има обърната карта – имате два избора: Черно или червено? Ако правилно познаете цвета на картата, печалбата ви се удвоява. Можете да направите това до пет пъти, ако продължавате да отгатвате точно; ако обаче в който и да е момент от този процес предположенията ви са грешни, загубите ви бързо ще се натрупат. Освен това имайте предвид, че имате на разположение само четири цвята за гадаене, така че допускането на грешки тук може да ви струва скъпо! В допълнение към бонусния кръг три Scatter символа заместват символа „Търсач на съкровища“ на барабаните и ви дават 10 безплатни завъртания. Още един чудесен начин да увеличите печалбите си!

BOOK OF DEAD на МОБИЛНО УСТРОЙСТВО

Ако желаете да играете Book of Dead на мобилното си устройство, няма проблем, тъй като играта има мобилен дизайн, който е перфектен – и няма да предизвика никакви проблеми, когато се активира на телефони или таблети с Android или iOS. Визията на играта през мобилно устройство е добра, тъй като тя се адаптира към вида на дисплея и извлича най-добрата картина. Бутоните и функциите също се изтеглят гладко – всичко това без Flash или друг софтуер.

СТРАТЕГИЯ ЗА ИГРА

Няма много стратегии, които могат да се приложат, за да се постигне сигурна печалба в слот игрите. Въпреки това, като се започне от високия процент на възвръщаемост на Book of the Dead, можете да изградите тактики за по-добри шансове. Например в началото залозите трябва да са ниски, за да видите дали късметът ще е благосклонен към вашите залози. Ако това се случи и успеете да увеличите средствата си, опитайте с по-високи залози. Разбира се, бъдете много внимателни: винаги съществува риск да загубите всичко!

Като се има предвид наличието на допълнителен бонус кръг, който може да удвои печалбите ви, можете да си изградите стратегия. Например, ако планирате да опитате късмета си, като натиснете бутона „Gamble“ в началото на играта, а не в нейния край. Тъй като допълнителният кръг може да се задейства по всяко време, най-добре е да не въртите, след като банката свърши. Във всички слот игри е важно да знаете кога да спрете да въртите барабаните. Някои играчи хвърлят добри пари след лоши, като непрекъснато пускат монети в машина, която не им дава печеливши комбинации. Когато играете, е важно да помните, че слот машините се основават на късмет, а не на тактика.

Играй Book of Dead Слот в тези казина