40 Супер Хот

40 Супер Хот

40 Супер Хот
3.6/5 (5 Votes)
Играй с истински пари
Играй Безплатно
Играна: 34 пъти
Refresh
40 Супер Хот
Тип:Видео Слот
Софтуер:EGT
Печеливши Линии:40
Колони:5
Минимален залог на линия:1
Максимален залог на линия:20
Минимален залог:0.01
Максимален залог:0.1
Прогресив:Не
Уайлд Символ:Да
Скатер Символ:Да
Автомачини завъртания:Да
Умножаване:Да
Бонус Игра:Не
RTP:95.81%
Година:2014

40 Супер Хот Ротативка

40 Super Hot е видео слот игра, разработена от Novomatic. Тя има общо 40 печеливши линии, пет барабана и три реда. Символите, използвани в тази игра, са портокали, череши, сливи, лимони и дини. Освен това има и уайлд символи, които могат да заместят всеки друг символ на игралното поле, когато се появят само на предпоследния барабан. Скатер символът е представен от портокалова звезда, която също служи като уайлд карта, когато се появи навсякъде, с изключение на първите три барабана, на които изплаща 2 пъти стойността си вместо 3 пъти, както е при нормалните скатер символи. Самите скатери са на стойност 4 пъти стойността на залога, ако се появят на барабани 2 и 4 едновременно, докато са на стойност 10 пъти, ако се появят на всички позиции едновременно (стига да има достатъчно налични пари). И накрая има допълнителна джакпот функция, която се задейства, когато два или повече бонус символа се появят където и да е по време на редовна игра – тук един играч ще получи до 100 000 монети!

Как се играе 40 Супер Хот

За да играете 40 Super Hot, трябва да поставите залог, след което да кликнете върху бутона „Spin“. Слот играта ще започне с анимирано интро, което показва японски герой в червени дрехи и слънчеви очила, който се готви да открие огън по престъпници. Ако спечелите кредити по време на това видео, те ще бъдат прехвърлени в баланса Ви. Има само два режима на игра – единични и двойни завъртания – но и двата са много забавни и вълнуващи!

Колко може да се спечели в 40 Супер Хот

За да разберете колко можете да спечелите в 40 Super Hot, е важно да знаете как работи играта. Първото нещо, което трябва да знаете, е, че това е онлайн видео слот игра, базирана на машина за плодове. Тя разполага с 30 линии и 5 барабана, което означава, че има повече възможности за Вашата печеливша линия, отколкото при традиционната слот машина.

Следващото нещо, което трябва да разберете, е, че всеки път, когато завъртите барабаните, те ще спират по един път на всяка от позициите си, докато завършат всичките три завъртания. Ако по време на този процес се появят една или повече печеливши комбинации, тогава ще получите заплащане според свързаната с тях таблица с печалби (ще обясним какви са те по-късно).

Третото нещо, което трябва да покрием тук, е, че има два вида символи – диви и скатерни – и двата могат да помогнат за значително увеличаване на печалбите ви, ако се използват правилно!

Бонус ниво в 40 Супер Хот

За да изиграете бонус нивото в 40 Super Hot, първо трябва да стигнете до края на ниво 4-1. (Забележка: Ако играете на мобилен телефон, това се нарича „Legacy Mode“.)

След като достигнете ниво 4-1, върнете се в главното меню и кликнете върху „Бонус“. Това ще Ви отведе до екран с четири опции („Играч“, „Екстремен режим“, „Мафия“ и „Огняр“). Щракването върху която и да е от тях ви отвежда до друг екран, изпълнен с асортимент от нива. Изберете едно от тях, като кликнете или докоснете; след като бъде избрано, то ще се появи в долния ляв ъгъл на екрана като таймер, отброяващ от три секунди (или пет секунди, ако играете на мобилен телефон). 3. Изчакайте, докато избраното от вас ниво се появи в долния десен ъгъл на екрана (това може да отнеме до две минути), след което кликнете или докоснете, за да започнете да играете

Джакпот ниво на 40 Супер Хот

Нивото на джакпота в 40 Super Hot е същото като във всички останали игри от серията. Всеки път, когато играете, ще можете да спечелите печалба до 40 монети. Тази печалба може да бъде постигната чрез съвпадение на пет символа на барабаните или чрез подреждане на пет уайлд символа на всяка активна печеливша линия.

Символи в 40 Супер Хот

40 Super Hot е слот игра, разработена от Novomatic. Тя включва 5 барабана, 9 печеливши линии и функция за автоматично изиграване. Играта има гореща тема със символи на плодове като череша, лимон и портокал, грозде и бутилки вино за главните герои. Можете да ги откриете на екрана си заедно с другите популярни символи в тази серия игри, включително Seven (7), Plum, Grapes и Week (7).

Правилото на 40 Super Hot е подобно на други онлайн слотове, тъй като първо трябва да поставите залозите си, преди да завъртите барабаните. Налични са различни опции за залагане, които включват стойности на монетите от 0,01 до 5 USD на линия, като изплащат до 7125 монети при уцелване на пет еднакви символа на която и да е активна печеливша линия. Докато играете тази онлайн видео слот игра, е важно да научите основните ѝ правила, за да имате представа каква стратегия ще ви помогне да увеличите шансовете си за спечелване на големи награди, докато се наслаждавате на невероятните ѝ графики и анимационни ефекти, докато слушате или гледате музикални клипове, свързани с всеки герой, включен в това вълнуващо заглавие!

Геймплеят на 40 Super Hot е доста прост; играчите трябва да изберат колко монети искат да заложат на завъртане и след това да натиснат „Spin“, за да започнат да играят на някой от петте барабана, които съдържат по девет печеливши линии (което означава, че има общо 45 печеливши комбинации).

40 Супер Хот – Стратегии и препоръки

Ако искате да играете играта за забавление, имаме няколко препоръки:

  • Не залагайте твърде много. Лесно е да се увлечете в тръпката от всичко това и да загубите представа колко пари харчите в 40 Super Hot. Ако целта Ви е да играете за забавление, предлагаме Ви да се ограничите до не повече от 5 лева на сесия, а ако постоянно губите повече от тази сума, спрете изобщо!
  • Не играйте прекалено дълго. Няма нищо лошо в това да правите почивки по време на игралното си приключение; това помага да поддържате свежи ума и тялото си, така че когато дойде време да вземете решение къде да стреляте или да се хвърлите след това (което ще бъде ключово), то да бъде взето с увереност, а не с умора, която да замъглява преценката.
  • Не играйте, когато сте уморени или стресирани – или депресирани/ядосани (въпреки че може да има изключения). Някои хора могат да се съсредоточат по-добре под стрес или когато се чувстват потиснати, отколкото други; ако това не важи за вас, тогава тези състояния всъщност могат да попречат на изпълнението, вместо да му помогнат… И не забравяйте: 40 Super Hot е интензивна игра! Тя може да се отрази зле дори на най-опитните геймъри, които не си почиват достатъчно всяка нощ или се занимават с тежки лични проблеми в живота си в момента…

Графика и озвучение

Графиките в 40 Super Hot са много добри. Това е игра, в която можете да се движите много и да виждате много неща в 3D, няма забавяне или нещо подобно. Звукът също е добър, с много стрелба и експлозии, които ви държат нащрек, докато играете играта.

Геймплеят е наистина забавен, защото е все едно, че докато играете, в главата ви се върти екшън филм!

40 Супер Хот – игра през мобилно устройство

40 Super Hot е достъпна за Android и iOS. Играхме я на iPhone 6S, така че можем да потвърдим, че играта работи добре с по-малкия форм фактор. Ако имате един от тези телефони или подобно устройство с Android, би трябвало да можете да играете тази версия на 40 Super Hot!

Често задавани въпроси относно 40 Super Hot?

Кой е производителят на 40 Super hot?

Софтуерът на играта е разработен от EGT.

С колко линии разполага слотът 40 Super hot?

Ротативката има 40 линии.

С колко колони разполага ротативката 40 Super hot?

Слота разполага с 5 колони.

Каква е възвръщаемостта на играча (RTP)?

Възвръщаемостта на играча е 95.81%.

Каква е темата на слота?

Това е ротативка e с плодове.

Какъв е минималния залог на линия?

Можете да заложите на 40 Super hot е 1.

Какъв е максималния залог на линия?

Максималния залог е 60.

Кой символ е най- печеливш?

Има скатер символа-звезда. Уайлд символ-седмица.

Играй 40 Супер Хот в тези казина