Безплатно Колело на късмета от Палмс Бет

Palms Bet Winstorm безплатно колело
Край: 07.09.2023 г.

Безплатното завъртане на късмета е най-вълнуващото нещо, което може да ви се случи, докато се забавлявате. И тъй като Palms Bet са добре запознати със собствените си специални предложения, те решиха да върнат това, което наричат „Колелото на късмета“. Целта на тази игра е да даде възможност на играчите да участват в ежедневната промоция и да печелят точки, които ще ги издигнат в класацията.

Всеки е поканен да участва в конкурса. Единственото изискване е да сте регистриран потребител в palmbset. Наградният фонд се състои от 300 000 лева, като един късметлия ще получава по 1000 лева всеки ден през периода на конкурса.

Ако сте един от късметлиите, имайте предвид, че всички бонуси, включително сумата на бонуса или безплатните завъртания, са валидни за 30 дни. Всички безплатни завъртания са валидни само за три дни.

За ограничен период от време Palms Bet ще връчи три награди като част от промоционалната си кампания: три безплатни завъртания на играта Win Storm, предоставена от CT Interactive. Всяка награда съдържа равен брой 500 безплатни завъртания на стойност 9 лв. всяко. Играчите, спечелили наградата „Безплатни завъртания за Win Storm“, трябва да използват безплатните си завъртания в рамките на 14 дни.