Winbet Слот Турнир с Кеш Награди за 150 000лв

Winbet turnir

Winbet е домакин на турнир с игрите на EGT Digital с награди на обща стойност 150 000 лв. Промоцията на WINBET слот турнира започва на 1 март и приключва на 3 април в 21:00 часа. Това е възможност за всички активни играчи да се насладят на игрите на EGT Digital, докато се състезават за щедрия награден фонд от 150 000 лв.

Клиентите трябва да депозират пари в сметките си, преди да залагат. Точките се изчисляват по следния начин: всички залози на стойност 10 лева се равняват на една точка в класирането. Например, ако даден играч е направил залог с 10 лева за друг отбор и този друг отбор спечели, той ще получи 1 точка за общия си рекорд.

Участвай в слот турнира

Всички игри на EGT Digital участват в промоцията, но ако направите залог, използвайки бонус баланс и друга активна оферта – като например допълнителни чипове или безплатни завъртания – той няма да се брои за квалификацията ви. Уебсайтът winbet.bg предоставя информация за начина, по който се присъждат точки на потребителите в различните класации, включително и в общото класиране; също така посочва кога ще бъдат обявени тези резултати.