WINBET Бързи Турнири за Australian Open

Winbet Бързи Турнири 25000лв

От 14 януари до 28 януари се провежда едно от големите тенис събития, а българските клиенти получават стимули за забавление с мачовете. Сайтът на Уинбет предлага бързи турнири с КЕШ награди на стойност 25,000 лв. Вижте как да се включите и спечелите някоя от премиите.

Как да участвам в Уинбет Бързи Турнири за Австралиан Оупън?

Промоционалната игра Бързи Турнири в Уинбет е отворена за всички активни клиенти, които залагат НА ЖИВО на мачовете от Australian Open. За участие трябва да играете на събития в реално време и да избирате пазари с коефициент не по-малък от 1.30. Минималната стойност на залога е 10 лв., при условие че играете с реални пари.

Всеки залог, който отговаря на условията на новия промоционален бонус в WINBET, ви дава определен брой точки.

  • 20 точки за успешен залог
  • 10 точки за неуспешен залог
  • 5 точки за чип с кеш аут

За да се включите в класирането на Бързи Турнири за Australian Open в WINBET, трябва да достигнете минимален актив от 100 т.

Между 14 и 23 януари, първите 150 клиенти, които достигнат нужния актив, ще се разделят наградите, в зависимост от позицията, на която се класират. Ежедневните премии са за обща стойност 1,8000 лв.

Между 24 и 28 януари, първите 100 клиенти, които достигнат нужните точки, ще се разделят с премии, съответстващи на тяхната позиция в класацията. Наградите всеки ден ще бъдат на обща стойност 1,400 лв.

Към Winbet

Получателите на късмет, които взимат награди, ще ги получат като сума, която могат да изтеглят. Пожелаваме ви късмет!