Безплатна игра с прогнози – Winbet Match Plus

Winbet Match Plus

Клиентите на Winbet ще могат да правят безплатни прогнози за някои от най-вълнуващите спортни събития. Всеки правилно отгатнат изход ще ви донесе точки, които можете да обмените за бонуси от Winbet в края на всеки кръг.

Какво представлява Winbet Match Plus?

За да играете играта с прогнози Match Plus, следвайте следните стъпки: Кликнете върху бутона „Match Plus“ в менюто в лявата част на платформата. Пред Вас ще се появи прозорец с четири раздела – Прогнозиране, Класиране, Кръгове и Как да играем.

Ако изберете „Предвиждане“, ще можете да видите какво според другите играчи ще се случи в мача между двата отбора.

Можете да проследите текущото класиране на съответния кръг, като кликнете върху бутона Класиране. Бутонът „Рундове“ ще ви покаже всички налични състезания, в които участвате, заедно с началната и крайната им дата, както и резултата ви в тях. И накрая, но не на последно място, бутонът „Как да играем“ ще ви даде подробен преглед на това как да се включите в играта и какви награди са налични от тази промоция.

Към Winbet

Награди от Match Plus

Офертата „Мач Плюс“ ви даде възможност да спечелите дял от £5,000 в безплатни залози и Winbet Plus точки. За да съберете точки, трябваше да познаете правилно резултата от 10 футболни мача. За всяко правилно предположение получавахте по една точка. Първите 500 играчи в класацията в края на промоцията ще получат своя дял от наградния фонд:

  • Познайте резултата и спечелете 10 точки.
  • Ако правилно предвидите победителя, ще получите 5 точки.
  • Спечелване на прогноза с 1 точка
  • Начало: 11.07.2023 г.
  • Край: 08.01.2024 г.