Dragon Ship

Dragon Ship

Dragon Ship
4.7/5 (3 Votes)
Играй с истински пари
Играй Безплатно
Играна: 9 пъти
Refresh
Dragon Ship
Тип:Видео Слот
Софтуер:Play'n GO
Печеливши Линии:15
Колони:5
Минимален залог на линия:1
Максимален залог на линия:5
Минимален залог:0.01
Максимален залог:0.25
Прогресив:Не
Уайлд Символ:Да
Скатер Символ:Да
Автомачини завъртания:Да
Умножаване:Не
Бонус Игра:Да
RTP:94%
Година:2012

Dragon Ship Ротативка

Dragon Ship отвежда играчите на вълнуващо пътешествие през океана, със символи, отразяващи викинги, търсещи плячка. Викингите са използвали разнообразно оборудване, като брадви и шлемове. Специалните символи представят кораби, които изглеждат заплашително, докато се придвижват на остров, пълен със сандъци със съкровища.

Всеки графичен елемент на играта е детайлизиран и дори символите на картите за игра имат остър средновековен вид. Когато завъртите барабаните, ще видите зловещо анимирано море на заден план – напомняне, че съдбата ви може да бъде определена от сили извън човешкия контрол.

Стратегии за играта

Тъй като слотовете са толкова непостоянни, препоръчваме да запазите размера на залога си малък, за да увеличите банкрола си. Непредсказуемостта на тези игри може да доведе до дълги сухи периоди – ще ви трябват възможно най-много завъртания, просто си върнете това, което сте вложили.

Демо режим или режим на игра реално?

Демо режимът или опцията игра за забавление е наличен в повечето сайтове за каталози на слотове и позволява на играчите да се наслаждават на играта без риск от загуба на реални пари. Всички играчи могат да играят слота безплатно и да изпробват неговите бонуси. Не е необходима регистрация за достъп до тази игра.За да правите залози с истински пари, можете да се регистрирате в онлайн казино. След това можете да играете играта с реални залози и да се насладите на прилична възвръщаемост.

Слот игра Dragon Ship

Dragon Ship може да изглежда стандартно със своите пет барабана и три реда, но предлага много възможности за огромни печалби. От подредени уайлд игри до мини игри, играта разполага с 15 печеливши линии (в сравнение със 17 на повечето слот игри), както и без прогресивни джакпоти – и това прави това конкретно заглавие уникално сред подобните му.

Сандъците със съкровища са скатер символи, които задействат игра за избор, ако намерите и трите. Те се появяват само на барабани едно, три и пет и ще ви възнаградят с произволно изплащане на бонус, когато бъдат избрани.

Dragon Ship Слот

Главите на дракони представляват дивата природа в този слот и три от тях се появяват подредени на барабани едно и пет. Те осигуряват двукратен множител за всяка печеливша комбинация, която ги включва. По време на кръгове с безплатни завъртания, два вторични кораба на Викинг заместват всички други символи с изключение на скатер иконите – които дават бонус игри, когато попаднете на 3 или повече на произволна позиция по време на нормална игра.

Mобилно устройство

Dragon ship се предлага като мобилно приложение за iOS и Android устройства. За да играете Dragon Ship безплатно онлайн, просто отворете браузъра на телефона или таблета си и отидете на нашия сайт за слотове без изтегляне на Mooseslots.com – след това намерете Dragon ship. Play’n GO, доставчикът на играта и водеща компания за мобилни слотове, прави заглавията си напълно оптимизирани за мобилна игра.

Често задавани въпроси за Dragon Ship?

Кой е производителят на Dragon Ship?

Софтуерът на играта е разработен от Play’n GO.

С колко линии разполага слотът Dragon Ship?

Ротативката има 15 линии.

С колко колони разполага ротативката Dragon Ship?

Слота разполага с 5 колони.

Каква е възвръщаемостта на играча (RTP)?

Възвръщаемостта на играча е 94%.

Каква е темата на слота?

Викинги.

Какъв е минималния залог на линия?

Минималният залог за печеливша линия в играта е 0,01.

Какъв е максималния залог на линия?

Максималният 0.25.

Играй Dragon Ship в тези казина