Sun of Egypt 2 Слот

Sun of Egypt 2 Слот

Sun of Egypt 2 Слот
4.7/5 (3 Votes)
Играй с истински пари
Играй Безплатно
Играна: 5 пъти
Refresh
Sun of Egypt 2 Слот
Тип:Видео Слот
Софтуер:Booongo
Печеливши Линии:25
Колони:5
Минимален залог на линия:0.25
Максимален залог на линия:60
Прогресив:Не
Уайлд Символ:Да
Скатер Символ:Да
Автомачини завъртания:Да
Умножаване:Не
Бонус Игра:Да
RTP:96%
Година:2020

Sun Of Egypt 2 е слот машина, направена от Booongo, датата на пускане е 15 октомври 2020 г. Създателите на софтуера са взели тайните на Древен Египет като основа на сюжета. За да се запознаете с геймплея, е позволено да играете демото, едно от предимствата е опростеният интерфейс.RTP на играта – 96%. Най-често изпадат комбинации от деноминации на карти и древни артефакти. На нашия сайт можете да играете Sun Of Egypt 2 безплатно за номинални кредити. За да правите реални залози, трябва да изберете честно и надеждно казино..

Sun Of Egypt 2 Ревю

Темата е търсенето на египетски антики. Фонът беше безкрайни пясъчни дюни, за да подобри атмосферата, производителят използва 3D анимация. За звуков дизайн създателят на софтуера избра ориенталска музика. Структурата на видео слота включва 5 виртуални барабана и 25 фиксирани линии. Минималният залог на завъртане е 0,25 монети, максималният е 60. Завъртанията се стартират в два режима – ръчен и чрез опцията за автоматично пускане. Няма игра на късмет.

Как да играете слот Sun Of Egypt 2

За управление се използват бутоните на конзолата. Монета – коригирайте сумата на залога, единична стрелка – започнете завъртането. Бутон с двойна стрелка – Изберете Автоматично завъртане. Щракването върху „I“ отваря таблица със символи и коефициенти.

Геймплеят на Sun Of Egypt 2 няма да бъде труден дори за начинаещи. Формирането на печеливши комбинации зависи от RNG, те се добавят в момента на спиране на барабаните. Те се състоят от три, четири или пет картинки, счетоводна механика – отляво надясно. Последното място в таблицата с печалбите се заема от номиналите на картите. Тематичните икони включват цветя на ирис, изображения на анкх, очи на Ра, статуи на Изида.

Разработчикът е надарил слот машината с два специални символа. Wild (смъртна маска) замества губещите се изображения. Благодарение на това първоначално неуспешните комбинации стават печеливши. Скатер (кошница със злато) се изплаща без обвързване с линиите, когато падне в размер на три или повече фигури.

В допълнение, Scatter иконите се използват за задействане на осем безплатни завъртания. По време на рунда на екрана се появява нов символ – Слънцето, символите на картите изчезват. Има шансове за формиране на комбинации от скъпи символи. Соларните дискове активират бонус игра с томболи с прогресивни джакпоти Mini, Minor, Major. Най-голямата печалба е гарантирана, ако слънцето се появи във всички клетки.

Играй Sun of Egypt 2 Слот в тези казина