Matsuri

Matsuri

Matsuri
4.0/5 (4 Votes)
Играй с истински пари
Играй Безплатно
Играна: 17 пъти
Refresh
Matsuri
Тип:Видео Слот
Софтуер:Play'n GO
Печеливши Линии:25
Колони:5
Минимален залог на линия:1
Максимален залог на линия:1
Минимален залог:0.25
Максимален залог:100
Прогресив:Не
Уайлд Символ:Да
Скатер Символ:Да
Автомачини завъртания:Да
Умножаване:Да
Бонус Игра:Да
RTP:96%
Година:2017

Matsuri Ротативка

През 2017 г. Play’n GO пусна Matsuri. Директният превод от японски е „празник на културата и живота“, е подходящо описание за това богато игрово изживяване с източноазиатска тематика, което се откъсва от конкуренцията благодарение на своя фантастичен звуков дизайн и уникален визуален стил. Можете да спечелите много, като попълните печеливша линия с маски кицуне, топки такаяки или икони на гейша. Matsuri е изключителна слот игра.

Бонус

В бонус играта „Kingyo Sukui“ можете да спечелите до 500 пъти своя залог, като хванете кои риба с хартиена лъжица.

Символи

Matsuri е забавна видео слот игра, която заслужава място във вашата колекция. И е напълно безплатна за игра. Matsuri съдържа всички стандартни функции на слот машината – wilds, бонуси, скатери и множители. Можете да зададете множители на всяко ниво и да играете със собствено темпо или можете да оставите играта да работи напълно сама.

Wilds в тази игра са под формата на хартиени лампи. Когато са подредени, те могат да ви спечелят бонус завъртания. Фенерите се движат диво, движейки се по екрана от една страна на друга, докато все повече и повече се появяват на екрана.

Скатерът, представен от символа маска в нечетни редове, е най-малко ценната функция, тъй като може да се появи при почти всяко завъртане. Подредете три, за да спечелите осем бонус завъртания – най-добрият ви шанс да спечелите!

Мога ли да играя Matsuri на Android или iOS?

Matsuri се предлага както за устройства с iOS, така и за Android. Ще имате достъп до същите функции като на нашия уебсайт и можете още по-лесно да навигирате в потребителския интерфейс (потребителски интерфейс) със сензорен екран. Функцията за автоматично пускане се намира в менюто с настройки на мобилната версия.

Стратегии за слот игри Matsuri

За да увеличите шансовете си за победа в Matsuri, трябва да играете на демо версията и да научите всички символи. Това меню е полезно, докато играете.

Демо игра или игра за реални игри?

Играта Matsuri има две версии: демо режим, който можете да играете безплатно, и пълната версия на играта с реални пари. За да видите играта в действие или да получите списък с казина, където можете да я играете за истински пари.

Често задaвани въпроси за Matsuri

Кой е производителят на Matsuri ?

Софтуерът на играта е разработен от Play’n GO.

С колко линии разполага слотът Matsuri ?

Ротативката има 25 линии.

С колко колони разполага ротативката Matsuri ?

Слота разполага с 5 колони.

Каква е възвръщаемостта на играча (RTP)?

Възвръщаемостта на играча е 96%

Какъв е минималния залог на линия?

Минималният залог за печеливша линия в играта е 0.25.

Какъв е максималния залог на линия?

Максималният 100.

Каква е темата на слота?

Източноазиатска тематика.

Играй Matsuri в тези казина