Booty Time

Booty Time

Booty Time
2.0/5 (2 Votes)
Играй с истински пари
Играй Безплатно
Играна: 0 пъти
Refresh
Booty Time
Тип:Видео Слот
Софтуер:Microgaming
Печеливши Линии:25
Колони:5
Минимален залог:0.01
Максимален залог:25
Прогресив:Не
Уайлд Символ:Да
Скатер Символ:Да
Автомачини завъртания:Не
Умножаване:Да
Бонус Игра:Да
RTP:96.48%

Booty Time Ротативка

Microgaming е един от гигантите в онлайн казино индустрията. Игрите му са иновативни, с плавна механика и висококачествени функции – и това са само няколко причини, поради които си струва да се играе! Разработчикът спазва редовни независими одити, за да гарантира честна игра по всяко време.

Тема на Booty Time Slot

Присъединете се към Captain Squawk в търсене на съкровище за златни монети. Ще бъдете хипнотизирани от търкалящите се сини вълни и две червени знамена, развяващи се на вятъра, докато се потапяте във вашето приключение.. Ще се насладите на една вечер с пиратския капитан и неговите пернати приятели, докато пушат дебели пури, отпиват тропически напитки – и разказвайте приказки.

Ценният папагал е джакпот на стойност до 2500 пъти вашия залог. Пеликанът и Албатрос бдят за опасност, докато вашият пиратски домакин ви води в търсене на изгубения сандък със съкровища, пълен със златни монети… Мрачната акустична китара на саундтрака перфектно улавя мързеливото, тропическо усещане на дните на палубата.

Функции на Booty Time Slot

Слотът Booty Time от Microgaming е решетъчен видео слот 5×3 с 25 печеливши линии, които се образуват отляво надясно, започвайки от първи барабан. Представени са също уайлд символите на логото на играта и скатер символите – сандъкът със съкровищата. Уайлдът може да се използва за заместване на всички други символи на барабаните, увеличавайки шансовете ви за формиране на печеливши комбинации. Три или повече скатера ще задействат бонус игра, в която можете да спечелите безплатни завъртания и множители.

В бонус кръга трябва да изберете златна монета, която показва печеливши числа. След като е в ръката ви, на екрана се появяват сандъци, пълни със съкровища – след това трябва да изберете различни контейнери и да се надявате, че съдържат ценни награди.. Играта за избиране продължава, докато изберете сандък със същия номер като вашия мистериозен номер. Бонусите включват безплатни завъртания и вълнуващи множители.

Мога ли да играя Booty Time на мобилно устройство?

Технологията HTML5, използвана в Booty Time, позволява на играчите да се наслаждават на играта, докато са на мобилни устройства. Не е необходимо изтегляне. Ние ви предлагаме шанса да играете безплатна онлайн игра на слот Booty Time на всяко от вашите устройства: Android, iOS или Windows.

Стратегии за игра на Booty Time

Важно е да разберете, че слотовете не са игри, в които можете да използвате конкретни стратегии, за да увеличите шансовете си за печалба. Те са чисто хазартни игри и технологията за генериране на случайни числа гарантира, че всяко завъртане е толкова вероятно или малко вероятно, колкото всяко друго.Правенето на по-малки залози, докато играете на слотове, ви позволява да останете в играта по-дълго и увеличава шанса ви да спечелите печеливша комбинация.

Игра реално или демо режим?

Можете да играете Booty Time безплатно, като изпробвате демо версията на нашия уебсайт. Това е чудесен начин да се запознаете с играта, преди да заложите пари, но имайте предвид, че не предлага реални изплащания.

Често задaвани въпроси за Booty Time

Кой е производителят на Booty Time?

Софтуерът на играта е разработен от Microgaming.

С колко линии разполага слотът Booty Time?

Ротативката има 25 линии.

С колко колони разполага ротативката Booty Time?

Слота разполага с 5 колони.

Каква е възвръщаемостта на играча (RTP)?

Възвръщаемостта на играча е 96.48%

Какъв е минималния залог на линия?

Минималният залог за печеливша линия в играта е 0.01.

Какъв е максималния залог на линия?

Максималният 25.

Каква е темата на слота?

Пирати.

Играй Booty Time в тези казина