The Mask of Zorro

The Mask of Zorro

The Mask of Zorro
4.0/5 (3 Votes)
Играй с истински пари
Играй Безплатно
Играна: 3 пъти
Refresh
The Mask of Zorro
Тип:Видео Слот
Софтуер:Playtech
Печеливши Линии:40
Колони:5
Минимален залог:0.1
Максимален залог:10
Прогресив:Не
Уайлд Символ:Да
Скатер Символ:Да
Автомачини завъртания:Да
Умножаване:Да
Бонус Игра:Да
RTP:94.99%
Година:2018

Слот играта The Mask of Zorro, създадена от Playtech, пренася играчите в 19-и век и ги потапя в епична история за герой, който защитава страната си от несправедливо потисничество. Тъмният фон, драматичните звукови ефекти и анимациите спомагат за пресъздаването на очакваната обстановка по великолепен начин. В допълнение към впечатляващите си графики Zoro’s Mask предлага WILD елемент и бонус игри, които ще ви донесат безплатни завъртания. Тя също така предоставя огромни печалби.

Дизайн

Дизайнът на игралното поле е повече от впечатляващ – в краищата му гори огън, който създава мистична атмосфера. Символите в тази игра изглеждат сякаш са слезли от филмовия екран. Фонът пресъздава точно Мексико сити и четирима от неговите жители – Дон Диего, Дон Рафаел, Елена и Зоро. Звуковите ефекти в играта са също толкова вълнуващи, колкото и графиките. Музиката от филма – I Want To Spend My Lifetime Loving You – звучи постоянно и само когато получите печеливша комбинация, тя се придружава от кратки откъси, за да отпразнувате печалбата си!

Печеливши линии

Mask of Zorro е 5-барабанна слот игра с 4 символа на всеки барабан и 40 печеливши линии. Всяко завъртане може да доведе до една печеливша комбинация от всички възможни комбинации, които се появяват в резултат на това. Това дава възможност за чести печалби, а високият процент на възвръщаемост на производителя (показател за това колко пари можете да очаквате да спечелите, докато играете) гарантира дълга игра. RTP или възвръщаемостта на тази слот машина е 94,99%. С честата поява на печеливши елементи и възможността да запълни всичките 10 барабана с уайлд символи, The Mask of Zorro е игра, която си струва да опитате.

Залог

С бутоните под игралната зона можете да изберете залога, с който искате да играете. Бутонът „Line Bet“ (Залог на линия) ви позволява да изберете колко монети на линия, но тъй като в тази игра няма регулируеми линии, е необходимо да умножите това число по 40 (стойността на монетата по подразбиране), за да определите крайния размер на залога. Функцията „Autospin“ ви позволява да зададете броя на автоматичните завъртания и да стартирате играта самостоятелно. Има и бутон „Turbo Mode“, с който се увеличава скоростта на барабаните и комбинациите ще се зареждат на екрана за по-малко от секунда.

Символи и комбинации

The Mask of Zorro Slot

В играта има 12 символа, като 6 от тях са стандартни карти за игра (A, K, Q и J), както и 10 и 9 от едната страна; останалите са 4 други тематични изображения: 2 специални символа – Wild символ и Bonus символ. Най-нископлатените символи на картите за игра са в своя цвят. Картите могат да ви донесат печалба от 0,5-6 точки на линия, съставена от по пет символа във възходящ ред (от асо до петица). Следват Дон Диего и Елена; след тях се нареждат Дон Рафаел Монтеро и Капитан Харисън Лав. Печалбата за всеки вид залог е различна. За да научите повече за изплащанията в дадена игра, кликнете върху бутона „INFO“, разположен в долния ляв ъгъл на основния екран.

Wild символът в играта е Зоро. Той може да замества всички останали символи, с изключение на символа Bonus, като ви дава големи възможности за печеливши комбинации и големи печалби! 5 уайлд символа на линия ще умножат залога Ви по 25 Слот играта The Mask of Zorro предлага две бонусни функции. Едната ще се задейства, ако символът Бонус се появи на който и да е барабан. Това е „Secret Cave Bonus“, който ви дава 5 безплатни завъртания с множител x1.

На екрана пред вас ще има 6 свещи и трябва да изберете 2 от тях. Първата свещ определя колко безплатни завъртания ще получите, а втората – какъв множител ще се добави към тези безплатни завъртания. От тази функция можете да спечелите до 15 безплатни завъртания с множител х3! По време на бонусното ниво WILD символите се появяват по-често – това гарантира много по-голям шанс за образуване на успешни комбинации. Още една бонусна функция се активира на случаен принцип: „Знакът на Зоро“. В този случай играта добавя буквите „Z“ на друг барабан. След това, когато тези символи попаднат на местата си по време на завъртането, те се превръщат в уайлд символи. И не само това – те могат да бъдат 4 или 7 ИЛИ 10! Това ще доведе до генериране на множество печеливши комбинации и ще увеличи печалбите.

Мобилно приложение

Zoro’s mask е мобилна слот игра, която можете да играете на своя смартфон, таблет или компютър – независимо къде се намирате. Хората, които са разработили оригиналната версия на тази игра, са направили също толкова впечатляваща версия, на която да се наслаждаваме, където и да се намираме! Дизайнът е отзивчив, графиките и функционалността са запазени, а геймплеят върви гладко. Единственото условие, за да можете да играете, когато и където пожелаете, е да имате интернет връзка – всяко устройство с Android/Windows или iOS би трябвало да работи отлично!

Често задавани въпроси за The mask of Zorro?

Кой е производителят наThe mask of Zorro?

Софтуерът на играта е разработен от Playtehc.

С колко линии разполага слотът The mask of Zorro?

Ротативката има 40линии.

С колко колони разполага ротативката The mask of Zorro?

Слота разполага с 5 колони.

Каква е възвръщаемостта на играча (RTP)?

Възвръщаемостта на играча е 95%.

Каква е темата на слота?

Темата e филм.

Какъв е минималния залог на линия?

Можете да заложите 0,10.

Какъв е максималния залог на линия?

Максималния залог е 100.

Играй The Mask of Zorro в тези казина